Woonkamer Gordijn

Gordijnen Apeldoorn

Gordijnen specialist in Apeldoorn

Op zoek naar gordijnen in Apeldoorn of omgeving? Bij Simson Tapijt vindt u kwalitatief hoogwaardig woningtextiel voor uw interieur. Een goed voorbeeld hiervan is ons brede assortiment gordijnen.

  • Professioneel vakwerk sinds 1973
  • Altijd uitstekende service
  • Ruim assortiment direct op voorraad
  • De beste kwaliteit

Onze medewerkers nemen alle tijd voor u. Ook bezoeken wij u geheel vrijblijvend aan huis om de maten op te nemen en de offerte op te stellen. Onze fraaie showroom is zeer goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein. Interesse?

Neem contact op

Gordijnen op maat

Simson Tapijt is dé gordijnenzaak in Apeldoorn en uiteraard kunt u bij ons uw gordijnen op maat laten maken. Zo hoeft u niet zelf met schaar en liniaal aan de slag! U geeft simpelweg uw bestelling door en vervolgens zorgen wij ervoor dat u deze geheel naar wens ontvangt. Het enige wat u hoeft te doen is het ophangen van de gordijnen. Maar – indien gewenst – kunt u dit ook aan onze professionele stoffeerders overlaten. Gordijnen op maat bestellen scheelt u dus een hoop werk. Bij ons vindt u onder andere vouwgordijnen, rolgordijnen, overgordijnen, paneelgordijnen, lamellen en vitrage.

Waarom een gordijn?

Kent u het ‘holle’ geluid in een kale, lege kamer? Een mooi geplooid gordijn kan dit dempen. Daarnaast hebben de meeste gordijnen een isolerende werking, met als gevolg dat u aardig wat geld bespaart in de stookkosten. Wanneer men besluit een gordijn aan te schaffen, is de voornaamste reden toch vaak de gezellige uitstraling die dit met zich meebrengt. Gordijnen zijn immers echte sfeermakers in uw huis. Met een gordijn voor uw raam kleedt u de kamer als het ware aan. Zonder gordijn voor uw raam oogt de kamer vaak ongezellig of zelfs kil. Bij Simson Tapijt vindt u een ruim assortiment gordijnen en uw ideale gordijn hebben wij ongetwijfeld hangen! Kiest u voor hip en kleurrijk of juist wat neutraler en veiliger? De keuze is aan u.

Kleuren gordijn

Gordijnen bij Simson Tapijt

U bent niet alleen voor mooie gordijnen bij ons aan het juiste adres: ook op het gebied van creatieve oplossingen kunnen wij u van dienst zijn. Roedes, gordijnkappen en wandbespanningen; Simson Tapijt beschikt over de nodige vakkennis om u overal mee te kunnen helpen. Bij ons kunt u voor de volgende merken gordijnen terecht: Ado, Lethem & Vergeer, Vriesco en Woko Linea Terra. Keuze zat!

Kom voor al onze gordijnen langs in onze showroom in Apeldoorn of neem contact op!

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5