Horren

Horrenspecialist in Apeldoorn

Bent u op zoek naar horren in Apeldoorn om uw woning tegen kleine indringers te beschermen? Dan zit u bij Simson Tapijt goed!

  • Professioneel vakwerk sinds 1973
  • Altijd uitstekende service
  • Ruim assortiment direct op voorraad
  • De beste kwaliteit

U kent het vast wel: het is zomer en u kunt de schuifpui naar de tuin nog geen vijf minuten open zetten zonder direct een huis vol insecten te hebben. Vliegen, muggen en spinnen in uw huis zijn zeker geen pretje, en ook niet onbelangrijk: in de zomer wilt u de deur en/of schuifpui gewoon lekker open laten staan. Een hor voor de schuifpui, deur of raam  is hiervoor een uitstekende oplossing! Simson Tapijt beschikt over een breed assortiment aan horren, om u voor eens en altijd van dit probleem af te helpen! Interesse?

Contact opnemen
Horren Apeldoorn

Wat is een hor?

Een hor is in feite een stuk gaas. In de zomer hebben de meeste mensen hun ramen en deuren graag open. Het is dan ook in die periode dat een hor goed van pas komt. Een hor plaats je voor een raam of deur, zodat de insecten niet naar binnen kunnen. Tegelijkertijd kan de frisse buitenlucht wél uw huis binnenkomen: deze gaat namelijk door de hor heen. Een ideale oplossing voor wanneer u zo optimaal mogelijk van de zomer wilt genieten.

Voordelen van een hor

Behalve het tegenhouden van ongewenste insecten, heeft een hor nog meer voordelen. Zo houden de meeste horren ook stuifmeel en andere fijne deeltjes tegen. Wanneer u, of iemand anders in uw huis, last heeft van hooikoorts, kan een hor de oplossing zijn. Ook fijn aan een hor is dat deze vrijwel onzichtbaar is, maar daardoor zeker niet minder effectief. Een hor “verpest” dus niks aan uw interieur of uitzicht van binnen naar de tuin; u kijkt dwars door de hor heen.

Hordeur op maat

Als het op horren aankomt heeft u veel keuze: wat dacht u bijvoorbeeld van een hordeur op maat? Of het nu gaat om een hor voor de schuifpui, hor voor openslaande deuren een hor voor het raam of een schuifdeur hor: er zijn vele verschillen te vinden in de kleur, maat en stijl. Het is maar net wat u mooi vindt. Met zó veel mogelijkheden kunt u er zelfs voor kiezen om van uw hor een ware eyecatcher te maken en uw huis op die manier juist te voorzien van nog meer sfeer!

Ons volledige assortiment bekijken? Horren in Apeldoorn vindt u in onze showroom, of neem contact op!

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5