Laminaat

Laminaat specialist in Apeldoorn

Op zoek naar een prachtige vloer die snel te plaatsen is? Kijk dan eens naar ons mooie laminaat! Wij beschikken over verschillende merken laminaatvloeren die eenvoudig te plaatsen zijn via het Uniclic systeem. Zo voorziet u uw huis binnen de kortste keren van een nieuwe, mooie vloer!

Uniclic systeem

Ons Uniclic systeem is extreem handig. Dit kliklaminaat systeem maakt het mogelijk om de laminaat panelen op eigen houtje gemakkelijk in elkaar te klikken. Voor het leggen van de vloer heeft u dus geen lijm of professionele hulp nodig! U kunt geheel zelfstandig een prachtige en stevige laminaatvloer leggen, waar het hele gezin gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft.

Ons laminaat is een goede investering; wanneer u jaren later besluit om te verhuizen, kunt u het laminaat eenvoudig demonteren en herplaatsen. Liever laminaat kopen en laten leggen door een team van professionals? Ook dit is mogelijk bij ons.

Contact

Voordelen van laminaat

Het is niet voor niets dat veel mensen graag laminaat in huis willen hebben. Een vloer van laminaat brengt immers vele voordelen met zich mee. Kijkend naar bijvoorbeeld de prijs valt het op dat een laminaatvloer een stuk voordeliger is dan een houten vloer, terwijl je vaak het verschil niet ziet. Wanneer u besluit het laminaat te laten leggen door vakmensen, dan vallen deze legkosten een stuk lager uit dan wanneer het gaat om een houten vloer. Maar ook het eerdergenoemde Uniclic systeem is een optie: dit bespaart u weer geld!

Laminaat onderhouden

Omdat laminaat krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is, is dit voor veel mensen de ideale keuze. U hoeft uw laminaatvloer enkel zo nu en dan even af te nemen met een vochtige doek. Een halve middag boenen of lakken is dus niet aan de orde wanneer u kiest voor een vloer van laminaat. Over het algemeen zijn vlekken op uw laminaatvloer ook zeer gemakkelijk te verwijderen. Daarnaast is een laminaatvloer vochtbestendig, zeer duurzaam en deze verbleekt niet met de tijd.

Interesse in een laminaatvloer in Apeldoorn of omstreken? Bekijk de mogelijkheden in onze showroom of neem direct contact op!

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5