Laminaat Apeldoorn keuken

Laminaat Apeldoorn

Simson Tapijt: ruime keuze laminaat in Apeldoorn

Op zoek naar een prachtige vloer die snel te plaatsen is? Kijk dan eens naar ons mooie assortiment! Dankzij het unieke en gepatenteerde Uniclic systeem heeft u een nieuwe vloer die snel en makkelijk te plaatsen is. Geen gedoe met lijm, maar wel een mooi en duurzaam resultaat, zo voorziet u uw huis binnen de kortste keren van een nieuwe, mooie vloer!

Bent u op zoek naar laminaat in Apeldoorn en omgeving? Kies dan voor Simson Tapijt!

 • Professioneel vakwerk sinds 1973
 • Altijd uitstekende service
 • Ruim assortiment direct op voorraad
 • De beste kwaliteit

Op afspraak bezoeken wij u geheel vrijblijvend aan huis om de maten op te nemen en de offerte op te stellen.

Neem contact op

Uniclic systeem

Ons Uniclic systeem is extreem handig. Dit kliksysteem maakt het mogelijk om de panelen op eigen houtje gemakkelijk in elkaar te klikken. Voor het leggen van de vloer heeft u dus geen lijm of professionele hulp nodig! U kunt geheel zelfstandig een prachtige en stevige vloer leggen, waar het hele gezin gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft.

Ons laminaat is een goede investering; wanneer u jaren later besluit om te verhuizen, kunt u de vloer eenvoudig demonteren en herplaatsen. Liever laminaat laten leggen door een team van professionals? Ook dit is mogelijk bij ons.

Offerte aanvragen

Voordelen van laminaat

Het is niet voor niets dat veel mensen graag laminaat in huis willen hebben. Het brengt immers vele voordelen met zich mee.

 • Uitgebreide keuze in soorten en stijlen
 • Voordeliger dan een houten vloer
 • Gemakkelijk zelf te leggen
 • Lage plaatsingskosten
 • Onderhoudsarm
 • Krasbestendig

Ook PVC vloeren zijn onderhoudsarm en krasbestendig.

Laminaat Apeldoorn woonkamer

Veelgestelde vragen over laminaat

Wat is een Uniclic systeem?

Dit is een systeem waarbij je gemakkelijk de laminaat panelen op eigen houtje in elkaar klikt. Voor het leggen van de vloer, is dus geen lijm of andere hulp nodig. Met het uniclic systeem, kunt u dus zelfstandig een prachtige en stevige laminaatvloer leggen.

Wat zijn de voordelen van laminaat?

Laminaat is er in allerlei verschillende soorten stijlen. Het is ook een stuk voordeliger dan een houten vloer. Daarnaast is het erg eenvoudig om de vloer zelf te leggen, dit scheelt weer in de plaatsingskosten. Ook is het krasbestendig en onderhoudsarm.

Hoe moet je een laminaatvloer onderhouden?

Omdat laminaat krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is, is dit voor veel mensen de ideale keuze. U hoeft de vloer enkel zo nu en dan even af te nemen met een vochtige doek. Een halve middag boenen of lakken is dus niet aan de orde wanneer u kiest voor dit materiaal. Over het algemeen zijn vlekken ook zeer gemakkelijk te verwijderen. De vloeren zijn zeer duurzaam en verbleken niet met de tijd.

Jo BomhoffJo Bomhoff
08:54 23 Nov 21
Zoals altijd zijn de afspraken punctueel nagekomen, netjes gelegd door vakmensen, die ook nog een... handje hielpen om de wasmachine en droger te verplaatsen! Wij zij dik tevreden.lees meer
Ria BrouwerRia Brouwer
14:21 24 Jul 21
Fijne zaak, goede service. Mooie producten.
Stephan EngelmannStephan Engelmann
18:10 20 Jan 21
In de afgelopen jaren zijn wij voor verschillende producten naar Simson gegaan. Er is vinyl gelegd... in diverse slaapkamers, het trappenhuis is gestoffeerd, in de badkamer is raambekleding aangebracht en de hal is sinds vandaag voorzien van een voordeurgordijn en een deurmat. We zijn steeds goed geadviseerd door Arjan Fiechter en hij is steeds zelf hier thuis komen opmeten. De afspraken zijn altijd prima nagekomen en we genieten van de mooie producten. Een volgende keer gaan we graag weer naar Simson toe. Het is een mooi en sympathiek bedrijf!lees meer
Margret van EssenMargret van Essen
16:54 01 Dec 20
We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt. Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn.... Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.Vanmorgen is het vakkundig gelegd en we zijn er weer zeer content mee.Simson bedankt!lees meer
Maureen van leeuwenMaureen van leeuwen
12:51 10 Jun 20
Voor een paar vierkante meter was ik opzoek naar een nieuw laminaat. Waar ik bij andere winkels in... Apeldoorn niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken! Binnen een paar dagen kon het opgehaald worden.lees meer
js_loader
 • Partner logo 1
 • Partner logo 2
 • Partner logo 3
 • Partner logo 4
 • Partner logo 5