PVC vloer Apeldoorn

PVC vloer reinigen

PVC vloeren zijn zeer populair en in menig Nederlands huishouden te vinden. En dat is niet zo gek: PVC is veelzijdig, sterk, geluiddempend en geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Daarnaast wordt PVC in stroken gelegd, en kan het daardoor bijvoorbeeld in een visgraat of hongaarse punt motief worden gelegd.

Wanneer u kiest voor een vloer van PVC, dan wilt u vanzelfsprekend lang van uw vloer kunnen genieten en deze in optimale conditie houden. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, maar een mooie vloer begint bij het juiste onderhoud en het gebruik van de juiste producten. Hoe kunt u het beste uw PVC vloer reinigen? Wij vertellen u er graag alles over.

Dagelijkse reiniging van uw PVC vloer

Voor het dagelijkse reinigen van uw PVC vloer raden wij u aan om de vloer stofvrij te houden met een stofwisser of stofzuiger. Daarnaast raden wij aan om de vloer zo’n twee keer per week te dweilen met lauw warm water. Zo worden ook vuildeeltjes die aan de vloer gekleefd zitten makkelijk verwijderd. Het gebruik van schoonmaakmiddelen is hiervoor in principe niet nodig. Wilt u wel een reinigingsmiddel gebruiken, kies dan voor een middel zonder was. Dit laat namelijk strepen achter. Zorg ook dat het water niet te warm is. Wanneer het water te snel verdampt kunnen er restjes schoonmaakmiddel achter blijven, wat een vlekkerig effect geeft.

Onderhoud OPVC vloer
CoPro PVC Reiniger

Reinigingsmiddelen voor PVC

Wanneer u hardnekkige vlekken of vuil van uw PVC vloer wilt verwijderen, is het aan te raden een reinigingsmiddel te gebruiken dat speciaal voor het reinigen van PVC is ontwikkeld.  

Wij adviseren CoPro onderhoudsmiddelen voor PVC vloeren. CoPro zorgt voor een streeploos schoon resultaat, maar doet nog meer. Sommige reinigingsmiddelen maken uw vloer glad. Door toevoeging van speciale ingrediënten aan CoPro PVC reiniger behoudt uw vloer het gewenste antislip effect en een mooie, matte uitstraling. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw vloer antistatisch blijft en geen stofjes aantrekt.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over het reinigen van uw PVC vloer of onze CoPro PVC reiniger?  Loop gerust eens onze winkel binnen, wij adviseren u graag. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. De koffie staat klaar!

Jo BomhoffJo Bomhoff
08:54 23 Nov 21
Zoals altijd zijn de afspraken punctueel nagekomen, netjes gelegd door vakmensen, die ook nog een... handje hielpen om de wasmachine en droger te verplaatsen! Wij zij dik tevreden.lees meer
Ria BrouwerRia Brouwer
14:21 24 Jul 21
Fijne zaak, goede service. Mooie producten.
Stephan EngelmannStephan Engelmann
18:10 20 Jan 21
In de afgelopen jaren zijn wij voor verschillende producten naar Simson gegaan. Er is vinyl gelegd... in diverse slaapkamers, het trappenhuis is gestoffeerd, in de badkamer is raambekleding aangebracht en de hal is sinds vandaag voorzien van een voordeurgordijn en een deurmat. We zijn steeds goed geadviseerd door Arjan Fiechter en hij is steeds zelf hier thuis komen opmeten. De afspraken zijn altijd prima nagekomen en we genieten van de mooie producten. Een volgende keer gaan we graag weer naar Simson toe. Het is een mooi en sympathiek bedrijf!lees meer
Margret van EssenMargret van Essen
16:54 01 Dec 20
We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt. Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn.... Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.Vanmorgen is het vakkundig gelegd en we zijn er weer zeer content mee.Simson bedankt!lees meer
Maureen van leeuwenMaureen van leeuwen
12:51 10 Jun 20
Voor een paar vierkante meter was ik opzoek naar een nieuw laminaat. Waar ik bij andere winkels in... Apeldoorn niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken! Binnen een paar dagen kon het opgehaald worden.lees meer
js_loader
  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5