PVC vloeren Apeldoorn

Bezoek dé vloerenspecialist

Op zoek naar een mooie PVC vloer in Apeldoorn of omstreken? Kom dan eens kijken bij Simson Tapijt:

  • Vakwerk sinds 1973
  • Uitstekende service
  • Ruime keuze direct op voorraad
  • Verzekerd van de beste kwaliteit

Onze vakkundige medewerkers helpen u graag met uw keuze. Ook is een bezoek bij u aan huis geen probleem. Wij nemen dan de exacte maten op te nemen, bespreken uw wensen en stellen vrijblijvend een offerte op. Onze ruime showroom is goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Ons ruime assortiment bestaat uit alle denkbare varianten. Daarnaast is het hele assortiment vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe PVC vloer! Interesse?

Neem contact op
PVC vloer Apeldoorn

PVC vloeren: geluidloos en voordelig

Bent u al bekend met de voordelen?

Allereerst zijn PVC vloeren geluidloos én voordelig: een fijne combinatie. Omdat de vloer geluiddempend is zal het nauwelijks hoorbaar zijn wanneer u over de vloer loopt, zélfs met schoenen aan. Is de muur tussen uw eigen huis en het huis van uw buren ietwat dun is? Ook dan is dit type vloer een verstandige keuze. Een ander groot voordeel van een PVC vloer is de prijs. Deze ligt aanzienlijk lager dan een houten vloer of laminaat vloer. Wanneer moet worden gekozen tussen bijvoorbeeld PVC of een houten vloer, dan is deze voordelige prijs  voor veel mensen een doorslaggevende factor.

PVC vloer Apeldoorn

Ons assortiment PVC vloeren

Wij beschikken over een breed assortiment, vloeren die allemaal van de allerbeste kwaliteit zijn. Voor de volgende merken PVC vloeren kunt u bij ons terecht: Mflor, Gerflor, Viva Floors, Ambianten Belacos. Om het nog mooier voor u te maken, wordt de vloer altijd vakkundig door ons gelegd. Dit is ook noodzakelijk, want een PVC vloer leggen is geen eenvoudige klus. Het is namelijk erg belangrijk dat de ondervloer zeer precies geëgaliseerd wordt. Dit doen wij graag voor u.

Heeft u interesse en wilt u hierover meer informatie? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of neem dan direct contact op!

Contact opnemen

Veelgestelde vragen over PVC

Hoe onderhoud ik een PVC vloer?

Het onderhouden van een PVC vloer is zeer gemakkelijk. Dankzij de geëgaliseerde ondergrond ligt de vloer glad op de ondergrond. Een PVC vloer schoonmaken en het stofzuigen hiervan is daarom zeer eenvoudig en zo gepiept. Devloeren bestaan uit één lange strip die op de ondervloer bevestigd is. Hierdoor bent u verzekerd van een áltijd mooie en strakke vloer. Door de jaren heen zullen er absoluut geen bobbels, spleten of scheuren in uw vloer zichtbaar worden. Kortom: een ideale vloer!

Wat voor PVC vloeren merken zijn er?

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit PVC vloer? Dan bent u bij Simson tapijt aan het juiste adres. Wij bieden namelijk hoge kwaliteit merken aan: Mflor, Gerflor, Viva Floors, Ambiant en Belacos. Interesse? Kom dan langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Deze vloeren hebben aantal grote voordelen. Allereerst zijn ze geluiddempend, ideaal voor als u een gehorig huis heeft. Ook de prijs van een PVC vloer is gunstig, de prijs ligt namelijk een stuk lager dan een houten of laminaatvloer.

Jo BomhoffJo Bomhoff
08:54 23 Nov 21
Zoals altijd zijn de afspraken punctueel nagekomen, netjes gelegd door vakmensen, die ook nog een... handje hielpen om de wasmachine en droger te verplaatsen! Wij zij dik tevreden.lees meer
Ria BrouwerRia Brouwer
14:21 24 Jul 21
Fijne zaak, goede service. Mooie producten.
Stephan EngelmannStephan Engelmann
18:10 20 Jan 21
In de afgelopen jaren zijn wij voor verschillende producten naar Simson gegaan. Er is vinyl gelegd... in diverse slaapkamers, het trappenhuis is gestoffeerd, in de badkamer is raambekleding aangebracht en de hal is sinds vandaag voorzien van een voordeurgordijn en een deurmat. We zijn steeds goed geadviseerd door Arjan Fiechter en hij is steeds zelf hier thuis komen opmeten. De afspraken zijn altijd prima nagekomen en we genieten van de mooie producten. Een volgende keer gaan we graag weer naar Simson toe. Het is een mooi en sympathiek bedrijf!lees meer
Margret van EssenMargret van Essen
16:54 01 Dec 20
We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt. Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn.... Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.Vanmorgen is het vakkundig gelegd en we zijn er weer zeer content mee.Simson bedankt!lees meer
Maureen van leeuwenMaureen van leeuwen
12:51 10 Jun 20
Voor een paar vierkante meter was ik opzoek naar een nieuw laminaat. Waar ik bij andere winkels in... Apeldoorn niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken! Binnen een paar dagen kon het opgehaald worden.lees meer
js_loader
  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5