PVC vloeren

De PVC vloeren specialist in Apeldoorn

Op zoek naar een mooie PVC vloer in Apeldoorn of omstreken? Kom dan eens kijken bij Simson Tapijt. PVC is geluiddempend en is daarnaast een goedkope en makkelijk te onderhouden oplossing voor uw woonkamer of andere kamer in uw woning. Bij onze showroom in Apeldoorn vindt u een ruim assortiment aan PVC vloeren. Twijfelt u nog of komt u er simpelweg niet uit? Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.

PVC vloer woonkamer

PVC vloeren: geluidloos en voordelig

Weet u al welke voordelen PVC vloeren hebben? Allereerst zijn deze vloeren geluidloos én voordelig: een fijne combinatie. Omdat PVC geluiddempend is zal het nauwelijks hoorbaar zijn wanneer u over de vloer loopt, zélfs met schoenen aan. Is de muur tussen uw eigen huis en het huis van uw buren ietwat dun is? Ook dan is een PVC vloer een verstandige keuze. Een ander groot voordeel van een PVC vloer is de prijs. Deze ligt aanzienlijk lager dan een houten vloer of laminaat vloer. Wanneer moet worden gekozen tussen bijvoorbeeld PVC of een houten vloer, dan is deze voordelige prijs  voor veel mensen een doorslaggevende factor.

Contact
PVC Vloer onderhoud

PVC vloer onderhouden

Het onderhouden van een PVC vloer is zeer gemakkelijk. Dankzij de geëgaliseerde ondergrond ligt de vloer glad op de ondergrond. Een PCV vloer schoonmaken en het stofzuigen hiervan is daarom zeer eenvoudig en zo gepiept. PVC vloeren bestaan uit één lange strip die op de ondervloer bevestigd is. Hierdoor bent u verzekerd van een áltijd mooie en strakke vloer. Door de jaren heen zullen er absoluut geen bobbels, spleten of scheuren in uw PVC vloer zichtbaar worden. Kortom: een ideale vloer!

Ons assortiment PVC vloeren

Wij beschikken over een breed assortiment PVC vloeren, die stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit zijn. Voor de volgende merken PVC vloeren kunt u bij ons terecht: Mflor PVC, Gerflor PVC, Viva Floors PVC, Ambiant PVC en Belacos PVC. Om het nog mooier voor u te maken, wordt uw PVC vloer door ons vakkundig gelegd. Dit is ook noodzakelijk, want een PVC vloer leggen is geen eenvoudige klus. Het is namelijk erg belangrijk dat de ondervloer zeer precies geëgaliseerd wordt. Dit doen wij graag voor u.

Heeft u interesse in een PVC vloer en wilt u hierover meer informatie? Kom dan langs in onze showroom in Apeldoorn of neem dan direct contact op!

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5