Tapijt kopen Apeldoorn

Tapijt kopen in Apeldoorn

Vakkundig tapijt kopen in Apeldoorn

Wilt u tapijt kopen in Apeldoorn, dan kiest u voor Simson Tapijt. Sinds 1973 leveren wij professioneel vakwerk en een uitstekende service. Bij ons vindt u een ruim assortiment van de beste kwaliteit. Onze vriendelijke medewerkers nemen alle tijd voor u. Ook bezoeken wij u geheel vrijblijvend aan huis om de maten op te nemen en de offerte op te stellen. Onze fraaie showroom is zeer goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Neem contact op

Tapijt in Apeldoorn kopen is kijken bij Simson Tapijt

Voor nieuwe vloerbedekking in Apeldoorn biedt Simson Tapijt de meeste keuze. Onze collectie past namelijk in iedere ruimte en is in alle kleuren te bestellen. Het aanschaffen van tapijt heeft veel voordelen. Wilt u uw woonkamer opfleuren met een warme en gezellige vloer of zoekt u een zachte ondergrond voor de kinderkamer? Dan zult u versteld staan van alle mogelijkheden. Ook als u uw trap wilt bekleden of ons op zolder nodig heeft, zijn we u graag van dienst. Kies nu uit de beste merken, mooiste kleuren en verrassendste motieven en bezoek ons vandaag nog.

Zie ook:  Binnenzonwering Apeldoorn kopen of  Trap bekleden Apeldoorn

Lees meer

Tapijt kopen bij Simson Tapijt

Een tapijt kopen in uw eigen regio heeft veel voordelen. Zo komen wij graag bij u langs om u advies te geven die past bij uw wensen en woonruimte.

Laat u informeren door de specialisten van Simson Tapijt, want wij vertellen u graag alles over dit meest gebruikte type vloer in Nederland. De fijne structuur en de isolerende werking vergroten het woongenot enorm. Zo dempt vloerbedekking bijvoorbeeld het geluid van de televisie of het volume van gesprekken. Ook voelt een zachte ondergrond heerlijk comfortabel aan de voeten. Voor de afmetingen komen we graag bij u langs en onze stoffeerders plaatsen uw favoriete vloer in iedere ruimte. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen of langskomen in de showroom.

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5