Tapijt kopen Apeldoorn

Tapijt Apeldoorn

Vakkundig tapijt kopen in Apeldoorn

Bent u op zoek naar tapijt in Apeldoorn en omgeving? Kies dan voor Simson Tapijt!

 • Professioneel vakwerk sinds 1973
 • Altijd uitstekende service
 • Ruim assortiment direct op voorraad
 • De beste kwaliteit

Onze vriendelijke medewerkers nemen alle tijd voor u. Ook bezoeken wij u geheel vrijblijvend aan huis om de maten op te nemen en de offerte op te stellen. Onze fraaie showroom is zeer goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Ons ruime assortiment bestaat uit alle denkbare kleuren en materialen, en uiteraard leveren wij tapijt op maat. Als kers op de taart zijn vrijwel al onze tapijten ook direct uit voorraad leverbaar. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe vloerbedekking! Interesse?

Neem contact op

Groot assortiment tapijt

Voor nieuwe vloerbedekking in Apeldoorn biedt Simson Tapijt de meeste keuze. Onze collectie past namelijk in iedere ruimte en is in alle kleuren te bestellen. Het aanschaffen van tapijt heeft veel voordelen. Een heerlijk warm, zacht en gezellig tapijt: daar kunnen wij u, als Tapijt specialist, bij helpen! Bij ons hoeft u zich ook niet te beperken tot één stijl, kleur of vorm. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan rond tapijt gedacht? Aan de hand van diverse tapijten kunt u de kamer zo kleurrijk maken als u zelf wilt. Of het nu gaat om tapijt voor in uw woonkamer, op zolder of om kinderkamer tapijt: wij zijn u in al deze gevallen graag van dienst!

Zie ook:  Binnenzonwering of  Trap bekleden

Voordelen van tapijt

Tapijt is niet voor niets het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. Waarom kiezen voor tapijt?

 • Goede isolerende werking
 • Geluiddempende kwaliteiten
 • Voor iedere ruimte een geschikte optie

Tapijt vormt een geluiddempende vloerbedekking; zo kunt u bijvoorbeeld gesprekken, voetstappen en televisiegeluiden dempen door tapijt in de kamer te leggen. Hierdoor worden de alledaagse geluiden een stuk minder storend. Een ander groot pluspunt zijn de vele mogelijkheden: er is volop variatie mogelijk in kleur, motief en structuur.

Voordelen van tapijt van simson tapijt

Tapijt kopen bij Simson Tapijt

Een tapijt kopen in uw eigen regio heeft veel voordelen. Zo komen wij graag bij u langs om u advies te geven die past bij uw wensen en woonruimte.

Laat u informeren door de specialisten van Simson Tapijt, want wij vertellen u graag alles over dit meest gebruikte type vloer in Nederland. De fijne structuur en de isolerende werking vergroten het woongenot enorm. Zo dempt vloerbedekking bijvoorbeeld het geluid van de televisie of het volume van gesprekken. Ook voelt een zachte ondergrond heerlijk comfortabel aan de voeten. Voor de afmetingen komen we graag bij u langs en onze stoffeerders plaatsen uw favoriete vloer in iedere ruimte. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen of langskomen in de showroom.

Contact opnemen

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

 • Partner logo 1
 • Partner logo 2
 • Partner logo 3
 • Partner logo 4
 • Partner logo 5