Tapijt kopen Apeldoorn

Tapijt

Uw tapijt specialist in de regio

Bij Simson Tapijt in Apeldoorn vindt u gegarandeerd een mooi en kwalitatief goed tapijt voor iedere ruimte in huis. Ons ruime assortiment bestaat uit alle denkbare kleuren en materialen, en uiteraard leveren wij tapijt op maat. Als kers op de taart zijn vrijwel al onze tapijten ook direct uit voorraad leverbaar. Zo hoeft u niet lang te wachten op uw nieuwe vloerbedekking!

Neem contact op

Ons tapijt

Een heerlijk warm, zacht en gezellig tapijt: daar kunnen wij u, als Tapijt specialist, bij helpen! Bij ons hoeft u zich ook niet te beperken tot één stijl, kleur of vorm. Heeft u bijvoorbeeld wel eens aan rond tapijt gedacht? Aan de hand van diverse tapijten kunt u de kamer zo kleurrijk maken als u zelf wilt. Of het nu gaat om tapijt voor in uw woonkamer, op zolder of om kinderkamer tapijt: wij zijn u in al deze gevallen graag van dienst. En moet de trap opnieuw gestoffeerd worden? U kunt ook als trapbekleding tapijt kiezen!

Voordelen van tapijt

Tapijt is niet voor niets het meest gebruikte type vloerbedekking in Nederland. De fijne structuur en goede isolerende werking van tapijt zijn bij velen favoriet. Daarnaast vormt tapijt geluiddempende vloerbedekking; zo kunt u bijvoorbeeld gesprekken en televisiegeluiden dempen door tapijt in de kamer te leggen. Hierdoor worden de alledaagse geluiden een stuk minder storend. Een ander groot pluspunt zijn de vele mogelijkheden: er is volop variatie mogelijk in kleur, motief en structuur.

Voordelen van tapijt van simson tapijt

Ontdek de Simson Tapijt Service

Simson Tapijt staat bekend om haar goede en professionele service. Zowel voor als de na de aanschaf van een mooie, kwalitatieve vloer helpen wij u graag. Voor de koop kunnen wij – indien gewenst – bij u langs komen om de vloeren op te meten en na de koop kunt u uw nieuwe tapijt laten leggen door onze vaste stoffeerders. Op die manier hoeft u hier zelf geen tijd voor vrij te maken en bent u er zeker van dat het tapijt goed gelegd wordt. Onze passie voor vakmanschap, kwaliteit en serviceverlening garandeert u van een prachtig tapijt waar u nog lang van kunt genieten.

Meer informatie over ons tapijt? Kom langs bij onze showroom in Apeldoorn of neem contact op!

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5