Trap bekleden Apeldoorn 2

Trap bekleden Apeldoorn

Deskundig uw trap bekleden in Apeldoorn

Gaat u uw trap bekleden in Apeldoorn, dan laat u zich adviseren door Simson Tapijt.

  • Professioneel vakwerk sinds 1973
  • Altijd uitstekende service
  • Ruim assortiment direct op voorraad
  • De beste kwaliteit

Het stofferen van treden is vakwerk en luistert zeer nauw. Is het de bedoeling het geheel strakker af te werken, onderhoudsvriendelijker te maken of zoekt u juist een zachte ondergrond? Wij demonstreren u graag diverse fraaie materialen, zoals tapijt, laminaat en pvc. Ook met het plaatsen helpen we u graag en we komen indien gewenst bij u langs voor de juiste maten. Kijk online voor meer informatie of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Stijlvolle trapbekleding in Apeldoorn

De mooiste trapbekleding van Apeldoorn vindt u bij Simson Tapijt. Al sinds 1973 zijn wij dé specialist als het gaat om stofferen en gordijnen. Onze vriendelijke adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en denken graag met u mee. De collectie is van de beste kwaliteit en wij werken alleen met gerenommeerde merken. U kunt kiezen uit vrijwel alle kleuren en de leukste texturen. Ook leveren wij direct uit voorraad, zodat u snel geniet van uw nieuwe treden. Maak kennis met de nieuwste materialen en kom vandaag nog langs.

Zie ook: Laminaat of PVC vloeren

Lees meer

Perfect uw trap bekleden in Apeldoorn

Wilt u opnieuw uw trap laten bekleden in Apeldoorn? Dan bent u bij Simson Tapijt aan het goede adres. Ons vakkundige team staat klaar om u het beste advies te geven en komt tegemoet aan al uw wensen. Wij werken enkel met kwalitatief hoogwaardige producten en komen graag bij u langs voor het opmeten en leggen van uw nieuwe bekleding. Onze stoffeerders zijn zeer ervaren en hebben veel oog voor detail. Zo geniet u altijd optimaal van uw aankoop. Voor ons is de klant koning, dus u bent van harte welkom in onze winkel.

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5