Simson Tapijt showroom

Veelgestelde vragen

Levering

Is er een lange levertijd?

In het algemeen is er geen lange levertijd. Simson tapijt heeft een ruim assortiment dat vaak direct leverbaar is. Zo hoeft u geen weken te wachten op uw nieuwe vloer of raamdecoratie. Wilt u het door ons laten plaatsen op op hangen? Dat moet wel minimaal 3 weken van te voren worden gepland.

Plaatsing

Komen jullie aan huis meten?

Jazeker! Wij bezoeken geheel vrijblijvend aan huis om de maten op te nemen en de offerte op te stellen.

Wordt het vakkundig geplaatst en gelegd?

Simson tapijt is al meer dan 30 jaar actief in dit vak. Simson tapijt heeft alleen maar specialisten in dienst die jarenlange ervaring hebben. Het plaatsen of leggen wordt dus perfect en kundig verzorgd. Hier hoeft u zich geen zorgen over te maken!

Legt u ook de PVC Vloeren?

Jazeker en ook het egaliseren doen wij vooraf.

Onderhoud

Hoe onderhoud ik mijn gekochte product?

Dit verschilt natuurlijk per productgroep. Hier kunnen we u prima in adviseren, We hebben voor vele zaken onderhoudsmiddelen

Garantie

Zit er garantie op mijn aangeschafte producten?

ja, op alle producten van Simson tapijt zit minimaal 1 jaar en soms zelf 10 jaar garantie. Per productgroep is het verschillend. Wil jij weten hoeveel garantie er zit op jouw product? Neem dan even contact met ons op.

Wat gebeurt er als er wat stuk gaat?

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer er op wat voor manier dan ook kapot gaat. Wij van Simson tapijt komen graag langs om te bekijken wat de situatie is. Op basis daarvan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing!

Simson Tapijt bestelwagen

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5