Vinyl Apeldoorn kopen

Vinyl Apeldoorn kopen

Een vakkundige vinyl vloer kopen in Apeldoorn

Vinyl in Apeldoorn kopen zorgt ervoor dat in uw woning niet alleen een schitterende vloer komt te liggen, maar ook dat u een vloer heeft die heel makkelijk in onderhoud is. In onze winkel kunt u terecht voor vinyl vloeren van diverse merken.

Sinds 1973 leveren wij professioneel vakwerk en een uitstekende service. Bij ons vindt u een ruim assortiment van de beste kwaliteit. Onze medewerkers nemen altijd de tijd voor u. En als het u beter uitkomt kunnen wij u ook geheel vrijblijvend aan huis bezoeken om maten op te nemen en een offerte op te stellen. Uiteraard bent u ook gewoon welkom in onze showroom in Apeldoorn. We zijn zeer goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden, kleuren en dessins van onze vinyl vloeren.

Vinyl is een aanrader voor thuis & kantoor

Kiezen voor een vinyl is de uitkomst wanneer u op zoek bent naar een mooie vloer die wel tegen een stootje kan. Er zijn voordelen als u kiest voor Vinyl. Vinyl in Apeldoorn kopen is dan ook zeker een aanrader voor zowel woningen als bedrijfsruimtes zoals kantoren en winkels. Deze vloeren zijn namelijk makkelijk in het onderhoud en zijn bovendien verkrijgbaar in veel verschillende dessins. Zo vindt u altijd de vloer die precies bij uw interieur en uw wensen past. Loop gerust eens binnen in onze winkel en vraag onze gespecialiseerde medewerkers naar de mogelijkheden.

Zie ook: Vitrage in Apeldoorn kopen of Vloerkleden in Apeldoorn kopen

Lees meer

Vinyl in Apeldoorn kopen? Snel geleverd & gelegd!

Bij Simson Tapijt kunt u gemakkelijk en snel een vinyl vloer kopen in de regio Apeldoorn. Wij bieden veel verschillende kleuren en dessins. Hierdoor zijn deze vloeren niet alleen heel geschikt in uw keuken, maar ook in de rest van het huis. U kunt namelijk precies het vinyl in Apeldoorn kopen dat bij uw smaak past! Bij ons vindt u een groot assortiment vinyl in alle mogelijke kleuren en van hoge kwaliteit en om het u helemaal makkelijk te maken, kunt u bij ons vinyl in Apeldoorn kopen waarvan een groot gedeelte uit voorraad leverbaar is.

Vinyl vloer kopen bij Simson Tapijt

Een vinyl vloer kopen in uw eigen regio heeft veel voordelen. Zo komen wij graag bij u langs om u advies te geven die past bij uw wensen en woonruimte.

Laat u informeren door de specialisten van Simson Tapijt, want wij vertellen u graag alles over dit meest gebruikte type vloer in Nederland. De vloeren zijn zeer makkelijk in het onderhoud en haast onverslijtbaar. Voor iedereen die houdt van een mooie en stevige vloer waar op geleefd mag worden, raden wij onze vinyl vloeren aan. Voor de afmetingen komen we graag bij u langs en onze stoffeerders plaatsen uw favoriete vloer in iedere ruimte. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen of langskomen in de showroom.

“We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt.”

Magret: Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn. Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.

“Binnen een paar dagen kon het al opgehaald worden.”

Maureen: Waar ik bij andere winkels niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5