Vinyl vloeren specialist

Vinyl Vloeren

Uw vinyl vloeren specialist in de regio

Bent u op zoek naar een sterke, mooie en gemakkelijk te onderhouden vloer? Dan raden wij u een vinyl vloer aan. Met een grote keuze aan kleuren, soorten en maten biedt Simson Tapijt in Apeldoorn u een ruim assortiment vloeren aan. Gaat u voor vinyl met betonlook, of is vinyl met visgraat motief meer naar uw smaak? Samen met onze professionele medewerkers vindt u binnen een handomdraai uw gewenste vloer!

Vinyl vloeren: net echt

Een vloer van vinyl doet tegenwoordig niet meer onder voor een vloer van bijvoorbeeld laminaat. Door de alsmaar groeiende kennis zijn vinyl vloeren nauwelijks van echt hout – of steen – te onderscheiden. Een vloer van vinyl is echter – in tegenstelling tot een vloer van laminaat – bestand tegen water en andere vloeibare middelen. Vinyl is dus de ideale vloerbedekking in ruimtes waar nog wel eens wat gemorst wordt. Met een vinyl vloer uw keuken verfraaien? Een prima idee! Tegenwoordig komt het echter steeds vaker voor dat men het hele huis stoffeert met vinyl; er zijn immers veel hippe kleuren en designs leverbaar. Ook bij Simson Tapijt in Apeldoorn vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment!

Vinyl vloer voordelen op een rij

Vinyl kent vele voordelen: zo gaat een vinyl vloer bijvoorbeeld een stuk langer mee dan vrijwel alle andere vloeren; maar liefst 20 tot 30 jaar! Een vloer van vinyl is dus zeker een goede investering te noemen. Daarnaast is het vlek- en afdrukbestendig en is een vinyl vloer schoonmaken dus een eitje. Verder is dit type vloer – dankzij het ontbreken van naden en kieren – allergie verlagend. Ook mooi meegenomen: een vloer van vinyl is geluiddempend, hygiënisch én een stuk slijtvaster dan originele houten vloeren. Waar wacht u nog op?

Vinyl vloeren specialist

Vinyl vloeren in het hele huis

Tot een aantal jaren terug kwam u een vloer van vinyl veelal in winkels en bedrijven tegen. Tegenwoordig wordt dit type vloerbedekking echter ook steeds vaker in woningen geplaatst. De eerder genoemde voordelen zijn niet onopgemerkt gebleven! Vinyl tegels in de badkamer, de keuken of woonkamer; echt alles is mogelijk. Voor de handige Harry’s onder ons is een vloer van vinyl gemakkelijk zelf te leggen. Laat u dit toch liever aan een professional over? Dan kunt u natuurlijk ook door ons uw vinyl vloer laten leggen.

Interesse in een vinyl vloer in Apeldoorn of omgeving? Kom langs in onze showroom of neem direct contact op!

  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5