Vinyl Apeldoorn

Vinyl Apeldoorn

Uw vinyl vloeren specialist in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een sterke, mooie en gemakkelijk te onderhouden vloer? Dan raden wij u een vinyl vloer aan. Met een grote keuze aan kleuren, soorten en maten biedt Simson Tapijt in Apeldoorn u een ruim assortiment vloeren aan. Gaat u voor betonlook of het populaire visgraat motief? Samen met onze medewerkers vindt u binnen een handomdraai uw gewenste vloer!

  • Professioneel vakwerk sinds 1973
  • Altijd uitstekende service
  • Ruim assortiment direct op voorraad
  • Vrijblijvend advies aan huis

Uiteraard bent u ook gewoon welkom in onze showroom in Apeldoorn. We zijn zeer goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden, kleuren en dessins van onze vloeren.

Neem contact op

Vinyl vloeren: net echt

Een vloer van vinyl doet tegenwoordig niet meer onder voor een vloer van bijvoorbeeld laminaat. Door de alsmaar groeiende kennis zijn dit type vloeren nauwelijks van echt hout – of steen – te onderscheiden. Daarnaast is het – in tegenstelling tot een vloer van laminaat – bestand tegen water en andere vloeibare middelen. Het is dus de ideale vloerbedekking in ruimtes waar nog wel eens wat gemorst wordt. Met een vinyl vloer uw keuken verfraaien? Een prima idee! Tegenwoordig komt het echter steeds vaker voor dat men het hele huis ermee stoffeert; er zijn immers veel hippe kleuren en designs leverbaar. Ook bij Simson Tapijt in Apeldoorn vindt u een bijzonder uitgebreid assortiment!

Vinyl is een aanrader voor thuis & kantoor

Kiezen voor een vinyl is de uitkomst wanneer u op zoek bent naar een mooie vloer die wel tegen een stootje kan. Deze vloeren zijn dan ook zeker een aanrader voor zowel woningen als bedrijfsruimtes zoals kantoren en winkels. Ze zijn namelijk makkelijk in het onderhoud en zijn bovendien verkrijgbaar in veel verschillende dessins. Zo vindt u altijd de vloer die precies bij uw interieur en uw wensen past. Loop gerust eens binnen in onze winkel en vraag onze gespecialiseerde medewerkers naar de mogelijkheden.

Vinyl Apeldoorn badkamer

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor een Vinyl vloer?

Een vinyl vloer is de uitkomst voor wanneer u op zoek bent naar een mooie vloer die tegen een stootje kan. Per ongeluk u drinken op de vloer laten vallen? Dit is geen probleem! Deze vloeren zijn bestand tegen water en andere vloeibare middelen.

Wat is het verschil tussen vinyl en laminaat?

Vinyl voelt warmer aan en kan zonder problemen in bijv een appartement gelegd worden. Laminaat is harder en geeft meer geluid.

Hoe onderhoud ik een vinyl vloer?

Stof en vuil is gemakkelijk op te ruimen met een zachte bezem of een stofzuiger. Dweilen kan simpelweg met lauw water en een neutraal schoonmaakmiddel. Gebruik alleen niet teveel water bij het dweilen. Behandel vlekken direct door de vloer lokaal schoon te maken met een zachte spons en een neutraal schoonmaakmiddel. Verwijder de vlek van buiten naar binnen toe en gebruik vervolgens vers water om de plek af te spoelen en schoon te vegen.

Jo BomhoffJo Bomhoff
08:54 23 Nov 21
Zoals altijd zijn de afspraken punctueel nagekomen, netjes gelegd door vakmensen, die ook nog een... handje hielpen om de wasmachine en droger te verplaatsen! Wij zij dik tevreden.lees meer
Ria BrouwerRia Brouwer
14:21 24 Jul 21
Fijne zaak, goede service. Mooie producten.
Stephan EngelmannStephan Engelmann
18:10 20 Jan 21
In de afgelopen jaren zijn wij voor verschillende producten naar Simson gegaan. Er is vinyl gelegd... in diverse slaapkamers, het trappenhuis is gestoffeerd, in de badkamer is raambekleding aangebracht en de hal is sinds vandaag voorzien van een voordeurgordijn en een deurmat. We zijn steeds goed geadviseerd door Arjan Fiechter en hij is steeds zelf hier thuis komen opmeten. De afspraken zijn altijd prima nagekomen en we genieten van de mooie producten. Een volgende keer gaan we graag weer naar Simson toe. Het is een mooi en sympathiek bedrijf!lees meer
Margret van EssenMargret van Essen
16:54 01 Dec 20
We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt. Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn.... Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.Vanmorgen is het vakkundig gelegd en we zijn er weer zeer content mee.Simson bedankt!lees meer
Maureen van leeuwenMaureen van leeuwen
12:51 10 Jun 20
Voor een paar vierkante meter was ik opzoek naar een nieuw laminaat. Waar ik bij andere winkels in... Apeldoorn niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken! Binnen een paar dagen kon het opgehaald worden.lees meer
js_loader
  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5