Zonwering Apeldoorn

Dé specialist in uw regio

Bent u op zoek naar zonwering in Apeldoorn of omgeving? Bij Simson Tapijt vindt u wat u zoekt.

  • Professioneel vakwerk sinds 1973
  • Altijd uitstekende service
  • Ruim assortiment direct op voorraad
  • De beste kwaliteit

Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. Ook een bezoek aan huis om de maten op te nemen en uw wensen te bespreken valt binnen de mogelijkheden. Wij stellen vervolgens vrijblijvend een offerte op. Onze showroom is goed bereikbaar en u kunt altijd gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Ons brede assortiment biedt u vele opties qua materiaal, kleur én design. Ook kunt u gemakkelijk zonwering op maat bestellen, geheel naar uw eigen smaak! Ons professionele en gekwalificeerde team staat klaar om u vakkundig te adviseren. Interesse?

Neem contact op
Zonwering Apeldoorn

Zonwering plaatsen heeft een aantal voordelen

In de zomer is zonwering voor binnen of Luxaflex erg praktisch. Deze zorgen bijvoorbeeld voor een aangenamere temperatuur in huis. Het zonlicht wordt immers gedempt en daardoor komt er minder warmte uw huis binnen. Daarnaast werkt het ook privacy verhogend: men kijkt minder gemakkelijk door uw ramen naar binnen.

Hoewel veel mensen vooral in de zomer zonwering gebruiken, brengt het ook in de wintermaanden voordelen met zich mee. In de winter werkt het namelijk juist energiebesparend, als onderdeel van de isolatie van uw woning.

Zonwering Apeldoorn

Onze merken zonwering

U kunt bij ons terecht voor topmerken zoals B&C Products, Zonnelux en Stylux. Dit zijn drie bekende merken die u verzekeren van sterke zonwering. Op die manier maken wij het voor u mogelijk om unieke en kwalitatieve zonwering aan te schaffen. Deze is geheel naar uw eigen stijl en smaak.

Onze showroom

Kom langs bij de afdeling zonwering Apeldoorn in onze showroom, en bekijk ons volledige aanbod in het echt! Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en kunnen u dan ook uitgebreid adviseren bij de keuze voor de ideale zonwering voor uw situatie. Met veel zorg en aandacht voor de klant bieden wij u perfecte service. Indien gewenst komen wij bij u langs om het benodigde formaten op te meten.

Natuurlijk kunt u ook zelf onze showroom in Apeldoorn binnen wandelen. Deze is eenvoudig te bereiken en hier kunt u bovendien ook gratis parkeren. Liever per telefoon of mail? Neem dan contact op!

zonwering-simson-showroom

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van zonwering?

Vooral in de zomer heeft zonwering een aantal fijne voordelen. Het zorgt er namelijk voor dat de temperatuur in huis aangenaam blijft. Het zonlicht wordt gedempt en daardoor wordt uw huis minder warm. Daarnaast zorgt het ook voor een stuk privacy, niet iedereen kan meer gemakkelijk door uw ramen naar binnen kijken.

Kun je zonwering op maat bestellen?

Bij Simson tapijt kunt u gemakkelijk zonwering op maat bestellen. Ons brede assortiment biedt u vele opties qua materiaal, kleur en design. Twijfelt u over de juist maat? Simson tapijt komt krijg bij u langs om het voor u op te meten. Neem gerust contact met ons op.

Waar moet er opgelet worden bij kopen van zonwering?

Bij de aanschaf en plaatsing is het van belang dat op de formaten goed opgemeten zijn en dat de zonwering goed bevestigd wordt. Hierbij moet er o.a. rekening gehouden worden hoe het raam openslaat (naar binnen of buiten). Wij komen altijd thuis kijken voor advies.

Jo BomhoffJo Bomhoff
08:54 23 Nov 21
Zoals altijd zijn de afspraken punctueel nagekomen, netjes gelegd door vakmensen, die ook nog een... handje hielpen om de wasmachine en droger te verplaatsen! Wij zij dik tevreden.lees meer
Ria BrouwerRia Brouwer
14:21 24 Jul 21
Fijne zaak, goede service. Mooie producten.
Stephan EngelmannStephan Engelmann
18:10 20 Jan 21
In de afgelopen jaren zijn wij voor verschillende producten naar Simson gegaan. Er is vinyl gelegd... in diverse slaapkamers, het trappenhuis is gestoffeerd, in de badkamer is raambekleding aangebracht en de hal is sinds vandaag voorzien van een voordeurgordijn en een deurmat. We zijn steeds goed geadviseerd door Arjan Fiechter en hij is steeds zelf hier thuis komen opmeten. De afspraken zijn altijd prima nagekomen en we genieten van de mooie producten. Een volgende keer gaan we graag weer naar Simson toe. Het is een mooi en sympathiek bedrijf!lees meer
Margret van EssenMargret van Essen
16:54 01 Dec 20
We zijn al zeker 30 jaar klant bij Simson tapijt. Deskundige en betrouwbare winkel in Apeldoorn.... Zonder twijfel gingen we naar de winkel aan de Everlaan toen we nieuwe vloerbedekking op onze trap wilden hebben.Vanmorgen is het vakkundig gelegd en we zijn er weer zeer content mee.Simson bedankt!lees meer
Maureen van leeuwenMaureen van leeuwen
12:51 10 Jun 20
Voor een paar vierkante meter was ik opzoek naar een nieuw laminaat. Waar ik bij andere winkels in... Apeldoorn niet rustig geholpen kon worden, was dat hier wel het geval. Alles werd naast elkaar gelegd en ik kon binnen 20 minuten mijn keuze maken! Binnen een paar dagen kon het opgehaald worden.lees meer
js_loader
  • Partner logo 1
  • Partner logo 2
  • Partner logo 3
  • Partner logo 4
  • Partner logo 5